Ben je naast vergaderen ook graag eens op een ludieke of actieve manier met het team aan de slag? In samenwerking met Avanco Adventure bieden we op het terrein van Bruyninghegoed leuke sportieve/avontuurlijke/ludieke teambuildingactiviteiten aan.

Een greep uit de mogelijkheden

Schuttersparcours (3 uur)

Vuur er op los in deze knallende tijdreis. We schieten uit de startblokken in de middeleeuwen met boogschieten, hakbijlwerpen en blaaspijpschieten. Tijdens een kleine omweg in het Verre Oosten maken we kennis met buskruit, de nieuwste uitvinding van de Chinezen. Daarna nemen de karabijn, het pistool en de luchtdrukgeweren ter hand en knallen we de eenentwintigste eeuw in. Voor mensen met een scherp oog, vaste hand en een voorliefde voor kruitdamp!

De Breinb®eker (vanaf maart 2017)

Masseer je grijze massa, gebruik je gezond verstand en win de Breinbeker. De competitie is opgebouwd uit een aaneenschakeling van puzzels, actieve raadsels en hersenkrakers. Steek de koppen bijeen en zoek de oplossing van elke opgave. Hoe beter je puzzelt, hoe dichter je bij de ontcijfering van het eindmysterie (en de felbegeerde Breinb®eker) komt!

Volkssport+ Challenge (3 uur)

Een eigenzinnige mix van knotsgekke volkssporten en teamopdrachten voor jong en oud. Speel met én tegen elkaar in hilarische uitdagingen zoals Kattenkwaad, Luie Lucky Luke, Biathlon en Vikingspel. Wie kroont zich op het einde van de dag tot winnaar?


Heb je zelf een idee of een andere wens?

Samen met u werken we een formule uit volledig naar wens. Avanco Adventure zorgen voor een verrassende input wat het geheel net iets anders maakt.